Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Muškarcu trajno oduzeto oko milion evra - | K-013 Portal

PANČEVO: Muškarcu trajno oduzeto oko milion evra

oduzeto milion evra, pancevo

Okrivlјeni P.S. iz Pančeva je priznao izvršenje krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga iz čl. 238. stav 3 u vezi stava 2 i 1 Krivičnog zakonika, pa je presudom Osnovnog suda u Pančevu prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaklјučenog između P.S. i  javnog tužioca OJT iz Pančeva i osuđen je na kaznu zatvora od 6 meseci u prostorijama u kojima stanuje.

Prilikom pretresa stana okrivlјenog 23.03.2022. godine u njegovoj kući je pronađeno blizu milion evra u gotovini, povodom čega je vođena finansijska istraga iz koje nije moglo da se utvrdi poreklo novca jer je pronađeni iznos bio u očiglednoj nesrazmeri sa njegovim prihodima, pa su rezultati istrage pokazali da je ovaj novac proistekao iz krivičnog dela.

Povodom toga, sud je doneo rešenje kojim je okrivlјenom trajno oduzeo novac u vrednosti od oko milion evra, koje rešenje je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS