Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Medalje za SD "Pančevo 1813" u 3. kolu Lige pionira Vojvodine - | K-013 Portal

PANČEVO: Medalje za SD "Pančevo 1813" u 3. kolu Lige pionira Vojvodine

streljastvo, sd pancevo 1813, pancevo

Pančevački strelci, članovi SD „Pančevo 1813“ osvojili su više medalja u 3. kolu Lige pionira Vojvodine koje je održano minulog vikenda u Sremskoj Mitrovici u disciplinama sportskom vazdušnom puškom i pištoljem.

Na ovom takmičenju su najmlađi takmičari Streljačke družine „Pančevo 1813” imali jedanaest nastupa.

Ognjen Bunčić osvojio je dve medalje, zlatnu puškom i srebrnu pištoljem, dok je Jovan Kondić osvojio zlatnu medalju pištoljem, a uspešne su bile i sve tri ekipe.

Ognjen Bunčić je ponovo junak dana sa dve osvojene medalje u dve različite discipline. Najpre je sportskom vazdušnom puškom „Zastava”osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira sa ličnim rekordom od 185 krugova, a u kategoriji pionira sportskim vazdušnim pištoljem osvojio srebrnu medalju sa takođe visokim rezultatom od 182 kruga. Osvojio bi Ognjen i u pištoljskoj disciplini prvo mesto da ga nije za jedan krug prestigao njegov klupski kolega Jovan Kondić, koji je osvojio zlatnu medalju sa 183 kruga pištoljem, tako da sada njih dvojica i vode na rang listi nakon tri kola Lige pionira Vojvodine.

Doprinos prvom mestu ekipe pionira Družine pištoljem su dali i mladi takmičari Nikola Flora sa 137 i Oliver Zoraje sa 132 kruga.

Ekipa pionira puškom je osvojila treće mesto sa 464 kruga, za koju su pored Ognjena Bunčića nastupili Oliver Zoraje sa 156 i Nikola Flora sa 123 kruga, mada je izostao nastup Ognjena Dželetovića a i time mogućnost za još bolji plasman.

Ekipa pionirki je osvojila drugo mesto sa 473 kruga za koju su nastupile Ana Negovanović, koja je osvojila četvrto mesto pojedinačno sa rezultatom od 170 krugova, Elena Flora koja je deveta pionirka i više puta potvrđuje rezultat od 163 kruga i Miona Milivojević sa ostvarenih 140 krugova. Da je za ekipu prijavljena Ana Petković koja je iznenadila sa rezultatom od 169 krugova i bila šesta pionirka pojedinačno, ekipa Družine bi se plasirala na prvo mesto sa 502 kruga.

Prilike za novo dokazivanje će pančevački mladi takmičari imati do kraja godine još dva puta, za dve nedelje u Zrenjaninu i početkom decembra u Kikindi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS