Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Medalje za SD "Pančevo 1813" na Prvenstvu Vojvodine po B programu - | K-013 Portal

PANČEVO: Medalje za SD "Pančevo 1813" na Prvenstvu Vojvodine po B programu

prvenstvo vojvodine, vrbas, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Vrbasu održano Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' bila je najbrojnija sa 19 nastupa, a i po broju osvojenih priznanja,i jedina je nastupila sa svih mogućih osam ekipa.

Andrej Jeftenić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji kadeta vazd. pištoljem, a srebrnu medalju u kategoriji mlađih juniora sa rezultatom od 554 kruga pištoljem

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju sa rezultatom od 565 krugova pištoljem u kategoriji mlađih juniora. Ekipa Mlađih juniora pištoljem je osvojila prvo mesto, a pored Andreja i Marka , nastupio je Jovan Kondić koji je sa rezultatom od 521 krug, bio peti kadet . Ekipa kadeta pištoljem je osvojila drugo mesto, a pored Jovana i Andreja, nastupio je i Ognjen Bunčić koji je sa rezultatom od 523 kruga osvojio četvrto mesto u kategoriji kadeta a peto u konkurenciji ml.juniora.Nastupili su i kadeti Oliver Zoraje sa 474 i Nikola Flora sa 358 krugova, koji su se ,kao i ostali plasirali za Prvenstvo Srbije.

Ekipa mlađih juniorki i ekipa kadetkinja su nastupile u istom sastavu i obe osvojile drugo mesto. Za ekipe su nastupile Petra Papić sa 318, Ana Negovanović 275 i Ivana Ančić sa 251 krugom, a nastupila je i mlađa juniorka Sofija Brkić sa 177 krugova.

Iva Rakonjac je osvojila srebrnu medalju sa rezuktatom od 394 kruga puškom u kategoriji mlađih juniorki, a ekipa je zauzela četvrto mesto.Pored Ive, za ekipu su nastupile Ana Negovanović sa 359 i Elena Flora sa 331 krugom i pojedinačno Ana Petković sa 347 krugova, koja je bila u sastavu ekipe kadetkinja puškom koje su zauzele treće mesto. Ekipa kadeta puškom je osvojila drugo mesto u sastavu: Ognjen Bunčić sa 566 krugova, Andrej Jeftenić sa 515 i Nikola Flora sa 481 krugom. Nemanja Đorđević je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 568 krugova u kategoriji mlađih juniora puškom, Ognjen Bunćić sa 566 je osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeta i četvrto mesto u kategoriji ml.juniora, a Andrej Jeftenić je sa rezultatom od 515 krugova pomogao ekipi mlađih juniora puškom da osvoji drugo nesto. Nastupio je kadet Ognjen Dželetović sa rezultatom od 521 krug.

Svi kadeti i kadetkinje su stekli uslov učešćem da nastupe i na Prvenstvu Srbije , kao i većina ml.juniora, koje će biti održano 30. i 31. marta u Beogradu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS