Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Ksenija Mrkela osvojila medalju na međunarodnom mitingu u Beogradu - | K-013 Portal

PANČEVO: Ksenija Mrkela osvojila medalju na međunarodnom mitingu u Beogradu

ksenija mrkela, pancevo, atletika

Ksenija Mrkela iz AK Dinamo iz Pančeva osvojila je bronzanu medalju na međunarodnom mitingu za starije pionirke u Beogradu.

„Posle trke na 200m i pobede na prvom mitingu ove sezone, odlučili smo da se Ksenija Mrkela oproba u konkurenciji starijih pionirki na 800m. Trenutno je AK „Dinamo“ Pančevo na bazičnim pripremama u Deliblatskoj peščari i to se videlo u trci. Odlučili smo se za ovu trku koja je imala međunarodni karakter, a Ksenija je zauzela 3. mesto i bronzanu medalju. Izgubila je od devojaka iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, a nijanse su odlučivale o pobedniku. Kod Ksenije je nedostajala svežina i lakoća u njenom koraku što je posledica napornih priprema za predstojeću sezonu, ali joj borbenost nije nedostajala. Dala je trenutno svoj maksimum i to je ovog trenutka bilo dovoljno samo za bronzanu medalju. Kseniju već sledećeg vikenda očekuje još jedan izuzetno važan miting a o deonici ćemo odlučiti početkom nedelje“, kaže njen trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Ksenija Mrkela je bila ubedljivo najbolja predstavnica Srbije u trci na 800m iako je mlađa pionirka.

„Nakon sledećeg takmičelja okrećemo se pripremama za dvoranu i tek tu će se videti njen pravi kvalitet“, kaže trener Cvetkoski.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS