Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Kareja sprovodi monitoring izbornih aktivnosti - | K-013 Portal

PANČEVO: Kareja sprovodi monitoring izbornih aktivnosti

kareja, monitoring izbora, izbori 2023, pancevo

Udruženje građana Institut za istraživanje korupcije Kareja iz Pančeva, obaveštava javnost, da u skladu sa svojim programskim opredeljenjem istraživanja političke korupcije, realizuje monitoring aktuelnih društvenih aktivnosti - Izbora 2023.

Cilj monitoringa je detekcija potencijalnih korupcijskih pojavnih oblika; te će u skladu sa tim pratiti i analizirati uslove, uzroke i potencijalne pojavne oblike političke korupcije i drugih teških koruptivnih oblika.

"Navedeni monitoring vršimo u Pančevu na zakonit način u skladu sa principima akademskih istraživanja koji su dostupni organizacijama civilnog društva.

Ovom prilikom pozivamo zainteresovane građanke i građane da svoja zapažanja o potencijalnim koruptivnim radnjama vezanim za Izbore 2023. podele sa nama, dostavljanjem na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Molimo građanke i građane da ne dolaze ni u kakvu konfliktnu situaciju povodom svojih zapažanja.

Pozivamo sve učesnike u izbornom procesu da se ponašaju dostojanstveno, u skladu sa osnovnim moralnim vrednostima i zakonima Republike Srbije, te da jedni druge uvažavaju bez obzira na različite političke stavove", rečeno je iz Kareje za K-013 portal. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS