Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Izložba plakata „Argumento“ od 20. februara u Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEVO: Izložba plakata „Argumento“ od 20. februara u Kulturnom centru

izlozba plakata, argumento, kulturni centar pancevo

U foajeu Kulturnog centra Pančeva biće predstavljena izložba plakata „Argumento“ Nenada Lazića od 20. februara do 18. marta. Otvaranje je u utorak, 20. februara, u 19 sati.

Nenad S. Lazić rođen je 1974, u Zrenjaninu. Svoju strast prema umetnosti i grafičkom dizajnu unapredio je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je diplomirao i pohađao postdiplomske studije, pod vođstvom Branislava Dobanovačkog, Boška Ševe i Suzane Kubinec.

Neumorno je gradio svoj put, osnovavši nekoliko neformalnih grupa za grafičke komunikacije i dizajn u AP Vojvodini. Posredstvom svojih radionica nesebično deli znanje s mladim umetnicima, pripremajući ih za izazove budućnosti. Njegov bogat portfolio svedoči o saradnji s međunarodnim korporacijama, firmama i izdavačima, ostavljajući lični pečat na mnogim projektima.

Njegova umetnička vizija transcendirala je medije – od klasičnog crteža do modernih tehnika vizuelne komunikacije. Prirodni svet i ljudska psihologija prožimaju se u njegovim originalnim konceptima, koji kombinuju tradicionalne elemente sa savremenim tokovima. Nenadov jedinstveni likovni izraz osvaja publiku, ostavljajući neizbrisiv dojam.

Osvojio je preko 30 uglednih nagrada, a učestvovao je na više od 100 grupnih izložbi širom sveta – od Kazahstana do Sjedinjenih Američkih Država. Danas je slobodan umetnik i predsednik Umetničkog saveta UPIDIV-a, živi i stvara u Novom Sadu, neprestano obogaćujući okruženje svojom izuzetnom umetnošću.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS