Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Izašla je iz štampe publikacija "A sad da izađete na glasanje" - | K-013 Portal

PANČEVO: Izašla je iz štampe publikacija "A sad da izađete na glasanje"

a sad da izadjete na glasanje, publikacija, kareja, pancevo

Izašla je iz štampe publikacija "A sad da izađete na glasanje"; esej o vladavini prava u Srbije na primeru sela Kukulovce. Publikacija je književna verzija istoimenog dokumentarnog filma, obogaćena događajima koje film nije mogao da obuhvati.

Opisani su zanimljivi predlozi koji su se čuli tokom promocija, kao što je predlog da nas odvedu na mesto gde možemo da kupimo mnogo vladavine prava, samo ne znaju koliko para imamo. Takođe obuhvaćene su i izjave koje su podržale film: prof. Jova Bakića, naučnog saradnika Aleksandre Bulatović i drugih.

Autor publikacije je Siniša Janković antikorupcijski aktivista, ujedno i autor istoimenog filma. U pripremi publikacije učestvovalo je više saradnika, navedenih u impresumu. Izdavač je Institut za istraživanje korupcije Kareja.

Publikacija je nekomercijalna, štampana u malom tiražu i dostupna na sajtu kareja.org.rs, može se preuzeti sa linka:

https://kareja.org.rs/publikacija-skica-%d0%b05-za-stampu-pdf/ ili https://kareja.org.rs/publikacije/

Publikacija je deo projekta „Autohtona škola vladavine prava – Kukulovce 2020“, izrađena je uz podršku regionalnog projekta SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM) a finansijski podržava Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS