Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Istraga protiv muškarca zbog droge - | K-013 Portal

PANČEVO: Istraga protiv muškarca zbog droge

vise javno tuzilastvo pancevo, istraga zbog droge, pancevo

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog T.K. (rođen 1993. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protiv osumnjičenih D.M. (rođen 1982. godine) i M.T. (rođen 1991. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom T.K. se stavlja na teret da je dana 19.2.2024. godine oko 17.00 časova u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao osumnjičenima D.M. i M.T. opojnu drogu marihuanu u količini od 25 odnosno 10 grama neto mase. Takođe mu se stavlja na teret da je istog dana u 21.30 časova u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 167 grama neto mase i opojnu drogu kokain u količini od 28 grama neto mase.

Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17.00 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T.K.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičeni T.K. je zadržan u trajanju do 48 časova, u kojem roku je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS