Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dve medalje za takmičare SD "Pančevo 1813" - | K-013 Portal

PANČEVO: Dve medalje za takmičare SD "Pančevo 1813"

sd pancevo 1813, streljastvo, pancevo

Na drugom kolu Kupa SS Srbije po B programu za mlađe kategorije u Smederevu, Streljačka družina "Pančevo 1813" postigla je značajan uspeh. Od ukupno dvanaest nastupa, osvojene su dve medalje i većina takmičara je ostvarila bodove za finale Kupa. Jovan Kondić i Andrej Jeftenić su zabeležili izuzetne rezultate, osvojivši zlatne medalje i po 12 bodova u svojim kategorijama.

Jovan Kondić je osvojio zlatnu medalju i 12 bodova u kategoriji pionira pištoljem sa rezultatom od 182 kruga, a sa 533 kruga je osvojio 6.mesto u kategoriji kadeta i novih 5 bodova za finale.

Andrej Jeftenić je osvojio zlatnu medalju i 12 bodova u kategoriji kadeta pištoljem sa rezultatom od 547 krugova, a u konkurenciji mlađih juniora je osvojio šesto mesto i novih 5 bodova za finale. Nastupila je i pionirka Petra Papić sa 147 krugova, a i u kategoriji kadetkinja pištoljem sa 312 krugova.

Ognjen Bunčić je osvojio četvrto mesto i sedam bodova u kategoriji  pionira pištoljem sa rezultatom od 177 krugova, a u konkurenciji kadeta pištoljem sa rezultatom od 518 je dvanaesti, te su mu izmakli bodovi za finale. Ognjen je nastupao i u kategoriji pionira puškom i osvojio novi jedan bod sa 175 krugova, a u kategoriji kadeta puškom je osvojio četvrto mesto i sedam bodova sa rezultatom od 572 kruga i sedmo mesto i četiri boda u konkurenciji mlađih juniora.

Nemanja Đorđević je osvojio osmo mesto i novih tri boda za finale sa rezultatom od 570 krugova u konkurenciji mlađih juniora puškom.

Ana Negovanović je u kategoriji pionirki otpucala 175 krugova, a u kategoriji kadetkinja puškom 350 krugova, ali je ostala bez bodova.

U ovom kolu nisu nastupil sigurni osvajači medalja,mlađi juniori Iva Rakonjac puškom i Marko Ninković pištoljem, jer su zajedno sa Aleksom Rakonjac otputovali u Đer na Prvenstvo Evrope.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS