Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dok ulice Pančeva postaju sve zagušenije smećem, direktor JKP "Higijena" u kampanji SNS-a u Beogradu - | K-013 Portal

PANČEVO: Dok ulice Pančeva postaju sve zagušenije smećem, direktor JKP "Higijena" u kampanji SNS-a u Beogradu

tamara maksic,  zeleno-levi front pancevo, jkp higijena pancevo, miso markovic, sns kampanja od vrata do vrata, beograd, izborna kampanja

Uprkos sve većim problemima s higijenom u gradu Pančevu, direktor JKP "Higijena" Mišo Marković i deo radnika ovog preduzeća odlučili su da svoje vreme i energiju usmere na podršku izbornoj kampanji SNS-a u Beogradu. Ova izuzetno neodgovorna akcija jasno ukazuje na koliko su političke ambicije i lični interesi pojedinaca u javnom sektoru postali važniji od dobrobiti i zdravlja građana.

Dok ulice Pančeva postaju sve zagušenije smećem, koje preti da preplavi grad, direktor JKP "Higijena" odlučio je da sebe i svoje radnike mobilizuje ne kako bi rešili ovaj gorući problem, već kako išli da se bave političkim kampanjama u prestonici. Ovo je flagrantna zloupotreba javnih resursa i nepoštovanje osnovnih obaveza prema građanima koji zavise od javnih službi za održavanje osnovnih sanitarnih uslova.

Očigledno je da je direktoru Markoviću i njegovim sledbenicima više stalo do političkog stvaranja lojalnosti nego do stvarnih potreba građana Pančeva. Njihova indiferentnost prema problemima sa kojima se suočava lokalna zajednica samo dodatno naglašava njihovu nesposobnost i nedostatak moralnih vrednosti.

Tamara Maksić iz Zeleno-levog fronta Pančevo smatra da dok "Pančevo sanja i snove ostvaaruje", Pančevci i Pančevke žive košmar.

"Prizor sa slike, nažalost, nije retkost, već postaje naučena nenormalnost. Na dvadesetak metara od izvora zaraze, nalazi se predškolska ustanova. Na 500 metara sportski tereni. Na 2 kilometara centar grada. A direktor JKP "Higijena" Mišo Marković je na nekih 20 kilometara od svog posla, u Beogradu, gde ispunjava stranačke dužnosti u kampanji od vrata do vrata po zgradama prestonice... Preduzeće na čijem je čelu se odavno ne bavi osnovnom delatnošću, već je u celosti upregnuto za postizanje rezultata vladajuće stranke. I dok on Beograđane popisuje i pita da li će glasati za SNS, ja bih pitala rukovodica čije je ovo ogledalo, kako objašnjava svoju svrhu korisnicima usluga javnog preduzeća "Higijena" ", izjavila je Maksić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS