Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dečja predstava „Čarobnjak iz Oza“ 16. marta u Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEVO: Dečja predstava „Čarobnjak iz Oza“ 16. marta u Kulturnom centru

decja predstava carobnjak iz oza, kulturni centar, pancevo

U subotu, 16. marta u podne, najmlađa publika će uživati u predstavi „Čarobnjak iz Oza“ dečije scene „Pođi tuda“ Kulturnog centra Pančeva. Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na biletarnici Kulturnog centra, i na dan igranja po ceni od 500 rsd.

Režiju potpisuje Nenad Gvozdenović a uloge tumače Marina Vodeničar, Jasmina Večanski/Milena Predić, Jovan Popović, Ksenija Perduh, Miroslav Žužić i Branislav Radovanović.

Priča prati devojčicu Doroti i njenog psa Toto-a iz Kanzasa i njihovo proputovanje kroz čudesnu zemlju Oz, na kom upoznaju Severnu Čarobnicu, Strahinju Strašila, Gvozdena limenog drvoseču i Krunoslava Lavića Lava. Oni joj postaju prijatelji i saputnici ka zamku misterioznog Čarobnjaka iz Oza, jer je on jedini koji može Doroti da vrati u Kanzas a njenim drugarima ispuni snove o kojima sanjaju čitav život. Čarobnjak međutim, traži od njih da za uzvrat eliminišu Opaku Zapadnu Vešticu.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS