Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Crveni krst poziva đake da se prijave na konkurs „Krv život znači“ - | K-013 Portal

PANČEVO: Crveni krst poziva đake da se prijave na konkurs „Krv život znači“

crveni krst pancevo, krv zivot znaci, konkurs

Crveni krst Srbije raspisao je konkurs za sve škole i učenike, a ove godine i za predškolce pod nazivom „Krv život znači”. Učenici na umetnički način razmišljaju o lepoti davanja, ljudskoj solidarnosti, prijateljstvu i zdravlju i to prezentuju kroz svoje radove, saznajući činjenice o davanju krvi kao plemenitom činu koji će, kada vreme dođe i napune 18 godina, moći i sami da realizuju i postanu dobrovoljni davaoci krvi.

Najuspešniji radovi, koje odabere komisija Crvenog krsta Srbije, se nagrađuju.

Konkurs se objavljuje i traje ceo mart. Potrebno je da se do 29. marta dostave radovi učenika do organizacije Crvenog krsta Pančevo.

Potom će radove oceniti komisija organizacije Crvenog krsta, a najuspešnije na lokalnom nivou proslediti ka Crvenom krstu Srbije.

Budite deo promocije davalaštva na ovaj način, jer koliko je važno dati krv, toliko je značajno i govoriti o davalaštvu o najranijeg uzrasta, zaključuju u svom saopštenju u Crvenom krstu Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS