Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Četiri medalje za atletičare Tamiša na atletskom mitingu u Surčinu - | K-013 Portal

PANČEVO: Četiri medalje za atletičare Tamiša na atletskom mitingu u Surčinu

ak tamis, atletika, pancevo

U subotu, 25. novembra, u Surčinu je održan peti po redu „Atletski miting budućih šampiona“. Domaćin i organizator takmičenja bio je AK Surčin, uz podršku opštine Surčin.

Učestvovalo je, prema zvaničnim podacima organizatora, 15 atletskih klubova iz Srbije, sa blizu dve stotine atletičara u kategorijama atletskih škola i pionira.

Atletski klub Tamiš, predvođen trenerom Zoranom Kocićem, nastupio je sa šestoro atletičara i ostvario veoma zapažen uspeh osvajanjem četiri medalje.

U kategoriji mlađih pionira (U14), Ignjat Papić je odneo ubedljivu pobedu i osvojio zlatnu medalju u trci na 500m, i poneo titulu šampiona mitinga.

Denis Vijatov, u kategoriji atletskih škola, je osvojio srebrnu medalju u trci na 300m, dok je njegov stariji brat David Vijatov, u trci na 400m, treći prošao kroz cilj i osvojio bronzano odličje.

Milica Slavujac, talentovana mlada atletičarka AK Tamiš, je u trci na 300m osvojila je bronzanu medalju u veoma masovnoj trci. Milica Slavujac je, ove sezone sa svih takmičenjima na kojima je učestvovala širom Srbije, u Pančevo donela pregršt medalja.

Za AK Tamiš učestvovali su još i Ognjen Jovanović i Hana Vitas.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS