Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Bioskopski repertoar Kulturnog centra Pančevo do 30. marta - | K-013 Portal

PANČEVO: Bioskopski repertoar Kulturnog centra Pančevo do 30. marta

kulturni centar panceva, bioskopski repertoar

Tokom poslednje nedelje marta u Kulturnom centru Pančeva možete pogledati sledeće flmove:  "Živi i zdravi" 25. i 26. mart, u 19 sati, film "Čelična kandža" 25. i 26. marta, u 21 sat, film "Toni Šeli i magično svetlo" 29. i 30. marta, u 18 sati i film "Ukus ljubavi"  28. marta u 21 sat a 29. i 30. marta, u 20 sati. 

Dvorana, 25. i 26. mart, u 19.00

ŽIVI I ZDRAVI

Komedija, drama, 100 min, Hrv, Češ, Mkd, CG, Srb, Slov, 2023.

Režija: Ivan Marinović

Uloge: Tihana Lazović, Goran Slavić, Momčilo Pićurić, Goran Bogdan, Snježana Sinovčić Šiškov, Dragana Dabović, Nikola Ristanovski, Mirjana Joković, Dejan Đonović

Ulaznica: 400 rsd

Dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda. Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

Dvorana, 25. i 26. mart, u 21.00

ČELIČNA KANDžA

Biografska sportska drama, 132 min, SAD, 2023.

Režija: Sean Durkin

Uloge: Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Holt McCallany, Lily James

Ulaznica: 400 rsd

Istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju početkom osamdesetih godina prošlog veka. Kroz tragediju i trijumf, a u senci svog dominantnog oca i trenera, braća teže da na sportskoj sceni dosegnu svoju besmrtnost.

Dvorana, 29. i 30. mart, u 18.00

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO

Animirani, sinhronizovani, 82 min, Češka, Slovačka, Mađarska, 2023.

Režija: Filip Pošivač

Ulaznica: 400 rsd

Jedanaestogodišnji Toni ima jedinstvenu osobinu sa kojom je rođen – sija. Dane provodi kod kuće u svom bunkeru sa ćebadima i sanja da ima prijatelja. Pre Božića, neobična devojka Šeli useljava se u njegovu kuću i okreće njegov svet naglavačke. Zajedno kreću u avanturističku potragu za poreklom tajanstvenih snopova tame koji izvlače sunčevu svetlost iz njihove kuće.

Dvorana, 28. mart u 21.00, 29. i 30. mart, u 20.00

UKUS LjUBAVI

Drama, 134 min, Francuska, Belgija, 2023.

Režija: Tran Anh Hung

Uloge: Juliette Binoche, Benoît Magimel, Emmanuel Salinger, Patrick d'Assumçao, Galatea Bellugi, Jan Hammenecke, Frédéric Fisbach, Bonnie Chagneau-Ravoire

Ulaznica: 400 rsd

Godine 1885, kuvarica bez premca Evgenija radi za čuvenog gurmana Dodina. Tokom 20 godina njihovog poznanstva, gastronomska praksa i uzajamno divljenje prerasli su u romantičnu vezu. Njihova povezanost stvara jela, jedno ukusnije od drugog, koja zbunjuju čak i najslavnije kuvare na svetu. Ali Evgenija voli svoju slobodu i nikada nije želela da se uda za Dodina. Zato on donosi odluku da uradi nešto što nikada ranije nije radio: da kuva za nju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS