Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Bacačka platforma za Nikolinu Radovanović - | K-013 Portal

PANČEVO: Bacačka platforma za Nikolinu Radovanović

nikolina radovanovic, bacacka platforma, bacanje kugle, ak tamis

Nikolina Radovanović iz Pančeva iznenadila je atletsku zajednicu svojim impresivnim uspehom na nedavnom državnom prvenstvu u bacanju kugle. Za razliku od većine takmičara koji su trenirali u uređenim atletskim dvoranama i stadionima, Nikolina je svoje veštine usavršavala na livadi tokom cele jeseni i zime, često s nogama u blatu i vodi.

Ipak, uprkos izazovnim uslovima, Nikolina je pokazala izuzetan talent i upornost, osvojivši zlatnu medalju u kategoriji pionirki sa sjajnim rezultatom od 13,69 metara.

Nakon njenog trijumfa, Atletski klub Tamiš reagovao je brzo i efikasno kako bi podržao dalji razvoj ovog atletskog bisera. Zahvaljujući velikodušnoj donaciji roditelja jednog od članova kluba, obezbeđen je kompletni materijal i komponente za izgradnju atletske platforme za bacanje kugle.

Porodica Nikoline Radovanović takođe je aktivno učestvovala u ovom poduhvatu, a javno komunalno preduzeće "Mladost" pružilo je podršku obezbeđujući prostor za postavljanje platforme na sportskom centru.

Sada, uz novu platformu za trening, Nikolina ima priliku da se posveti usavršavanju naprednih tehnika za bacanje kugle i ostvarivanju još većih uspeha u svojoj atletskoj karijeri. Osim u kugli, Nikolina ostvaruje izvanredne rezultate i u bacanju Vortex-a i koplja, za koje će joj biti neophodna dalja podrška, uključujući izgradnju zaletne staze dužine 30 metara od tartan podloge.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS