Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Atletičar Vladimir Mirkov osvojio ZLATNU MEDALJU u disciplini sportskog hodanja - | K-013 Portal

PANČEVO: Atletičar Vladimir Mirkov osvojio ZLATNU MEDALJU u disciplini sportskog hodanja

ak panonija, vladimir mirkov, zlatna medalja

U nedelju 21. januara, drugog dana Prvenstva Srbije za mlađe juniore u atletici nastup za Atletski klub Panonija imao je Vladimir Mirkov u disciplini sportskog hodanja na 3000m.

Vladimir je i u prethodne 2 godine u svojoj kategoriji osvajao šampionske titule u ovoj disciplini a na osnovu postignutih rezultata u 2023. godini bio i nagrađen od strane Grada i Sportskog saveza Pančevo.

Odmah po startu trke, Vladimir je zauzeo drugu poziciju odmah iza Sredanovića iz AK Sručin koga je u stopu pratio do polovine trke da bi onda preuzeo inicijativu i došao na vodeću poziciju.

Ubrzo je drugoplasiranog ostavio iza sebe za više od 100m, sačuvao prednost i uz samo jednu tehničku opomenu u cilj ušao kao prvi i tako u novoj sezoni za svoj klub osvojio zlatnu juniorsku medalju!

" Ova trka je više bila taktička i išli smo na medalju ali već sledćeg vikenda na Prvenstvu Srbije za starije juniore ići ćemo na rezultat, bez obzira što će Vladimir nastupiti sa starijim takmičarima", rekao je za K-013 portal trener Saša Stojilović.

Pored Vladimira na predstojećem takmičen ju nastupiće i Valentina Mirkov i MIlica Jelić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS