Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Aleksa Rakonjac najbolji junior i 5 senior puškom, SD "Pančevo 1813" na 9 mestu - | K-013 Portal

PANČEVO: Aleksa Rakonjac najbolji junior i 5 senior puškom, SD "Pančevo 1813" na 9 mestu

sd pancevo 1813, streljastvo, pancevo

Streljačka družina ''Pančevo 1813'' ostvarila je značajan uspeh na proglašenju najboljih takmičara Streljačkog saveza Vojvodine za 2023. godinu. Iako su se našli na devetom mestu, članovi ove družine su se istakli individualnim rezultatima koji su ih svrstali među najbolje u zemlji.

Aleksa Rakonjac, jedan od ponosnih članova ''Pančeva 1813'', istakao se kao najbolji junior i peti senior puškom, dok je Ognjen Bunčić zauzeo drugo mesto među pionirima puškom. Jovan Kondić je osvojio treće mesto među pionirima pištoljem, dok je Marko Ninković zauzeo četvrto mesto među juniorima pištoljem. Iva Rakonjac se plasirala kao šesta juniorka i sedma seniorka puškom, dok je Velimir Ninković bio sedmi senior pištoljem.

Streljačka družina ''Pančevo 1813'' se takođe istakla trećim mestom po bodovima, iza družina iz Novog Sada i Kikinde. Marko Ninković je posebno impresionirao kao najuspešniji junior i mlađi junior pištoljem, dok je Aleksa Rakonjac dominirao kao najuspešniji junior i drugi senior puškom. Iva Rakonjac je zauzela drugo mesto među juniorkama i treće među seniorkama puškom, dok je Ognjen Bunčić bio drugi među pionirima puškom i peti među pionirima pištoljem. Jovan Kondić se pokazao kao drugi pionir pištoljem, drugi kadet i peti mlađi junior, dok je Teodora Kljajić zauzela peto mesto među seniorkama pištoljem. Velimir Ninković je osvojio četvrto mesto među juniorima i četvrto mesto među seniorima pištoljem.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS