Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: 3 medalje za takmičare SD "Pančevo 1813" na takmičenju u Novom Sadu - | K-013 Portal

PANČEVO: 3 medalje za takmičare SD "Pančevo 1813" na takmičenju u Novom Sadu

pancevo, sd pancevo 1813

Pet takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813'' dominiralo je na finalu za mlađe kategorije, pionire, kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem u Novom Sadu, osvajajući ukupno tri medalje.

Iva Rakonjac je impresionirala svojim nastupom, potvrdivši svoj status u juniorskoj reprezentaciji Srbije osvajanjem zlatne medalje u finalnom meču mlađih juniorki. Njen rezultat od 419,0 krugova u osnovnom meču ju je stavio na drugu poziciju u finalnom meču.

Ognjen Bunčić se takođe istakao osvajanjem srebrne medalje u kategoriji pionira pištoljem sa rezultatom od 175 krugova. U istoj kategoriji puškom, osvojio je četvrto mesto sa 180 krugova, samo dva kruga iza medalje. U kategoriji kadeta puškom, Bunčić je zauzeo peto mesto sa rezultatom od 595,0 krugova.

Andrej Jeftenić je doprineo sa bronzanom medaljom u kategoriji kadeta pištoljem, postigavši rezultat od 548 krugova. Jovan Kondić je zauzeo sedmo mesto u kategoriji kadeta sa 526 krugova i šesto mesto u pionirskoj kategoriji pištoljem sa 171 krugom, samo tri kruga iza medalje.

Marko Ninković je dominirao u osnovnom kvalifikacionom meču kategorije mlađih juniora pištoljem sa rezultatom od 566 krugova, ali mu je nedostajalo malo sreće u finalu gde je završio četvrti sa samo 0,4 kruga iza osvajanja medalje.

Njihov impresivan nastup najavljuje sjajnu sezonu, sa nadolazećim Prvenstvom Srbije u Beogradu za mlade strelce za dve nedelje, kao i završnim kolom Lige pionira Vojvodine u Uljmu sledećeg vikenda. Osim toga, seniori će se takmičiti na Prvenstvu Srbije u Smederevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS