Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVKA Nikolina Radovanović šampionka otvorenog prvenstva Beograda - | K-013 Portal

PANČEVKA Nikolina Radovanović šampionka otvorenog prvenstva Beograda

ak tamis, nikolina radovanović, atletika

U subotu, 10. februara,  u atletskoj dvorani u Beogradu je održano otvoreno prvenstvo Beograda u atletici u kategoriji mlađih pionira (U14). Učestvovalo je vise stotina atletičara iz atletskih klubova iz cele Srbije.Organizator takmičenja je bio Atletski Savez Beograda.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa četvoro atletičara koji su ostvarili zapažen uspeh osvajanjem jedne medalje.

"U diciplini “bacanje kugle 2kg” Nikolina Radovanović je ostvarila izuzetno kvalitetan rezultat od čak 13.41m i ubedljivo osvojila zlatnu medalju kao i  titulu pobednice utvorenog prvenstva Beograda u apsolutnoj kategoriji. Već u prvom hicu Nikolina je odmah  bacila lični record od 13.41m i predstavlja izuzetan, nesvakidašnji talenat u bacačkim disciplinama. Ako dodamo da zbog ne postojanja atletskog kompleksa u Pančevu, pogotovo za tehničke discipline, morali smo mnogo da improvizujemo u trenažnom procesu, a Nikolinini sjajni rezultati u nekoliko bacačkih disciplina još vise zbog toga dobijaju na značaju. Treba svakako napomenuti da je Nikolina ulazno godište, i godinu dana mlađa od svih svojih rivalki. Nikolinu očekuje 25. februara državno prvenstvo u katgoriji mlađih pionira/ki, koje očekujemo sa velikim optimizmom", rekli su iz AK "Tamiš" za K-013 portal.

Od ostalih atletičara koji su nastupili za AK Tamiš istakli su se ličnim rekordima:

Ignjat Papić u trci na 800m, Nađa Cvetković u trkama na 60m i 200m, kao i Nina Kostić u skoku uvis.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS