Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVKA Anja Crevar i Andrej Barna u polufinalu Svetskog prvenstva u Dohi - | K-013 Portal

PANČEVKA Anja Crevar i Andrej Barna u polufinalu Svetskog prvenstva u Dohi

anja crevar, doha, plivanje

Srpska plivačica Anja Crevar plasirala se danas u polufinale trke u disciplini 200 metara delfin na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Anja Crevar je osvojila šesto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, pošto je 200 metara isplivala za dva minuta, 11 sekundi i 63 stotinke. Ona je ostvarila deseti rezultat u kvalifikacijama.

Najbolje vreme u kvalifikacijama imala je Dankinja Helena Rozendal Bah (2:09.21).

Anja Crevar će plivati u prvom polufinalu, koje je na programu večeras od 18.16 sati.

Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u polufinale trke na 100 metara slobodno. On je osvojio treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, pošto je danas 100 metara isplivao za 48,31 sekund.

Barna je na kraju osvojio sedmo mesto u kvalifikacijama. Kinez Džani Pan imao je najbolji rezultat u kvalifikacijama (47,82 sekunde). Barna će plivati u drugom polufinalu koje je na programu večeras od 17.30 časova.

Srpska plivačica Nina Stanisavljević nije uspela da se plasira u polufinale trke u disciplini 50 metara leđno. Srpska plivačica je osvojila deveto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, pošto je 50 metara isplivala za 29 sekundi.

Nina Stanisavljević je na kraju zauzela ukupno 25. mesto u kvalifikacijama.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS