Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEO: Predstava za decu „Čarobnjak iz Oza“ 9. decembra u Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEO: Predstava za decu „Čarobnjak iz Oza“ 9. decembra u Kulturnom centru

kulturni centar panceva, predstava carobnjak iz oza

Predstava za decu „Čarobnjak iz Oza“ biće odigrana u subotu, 9. decembra, sa početkom u 12 časova u Dvorani Kulturnog centra Pančeva.

Publiku očekuje nezaboravno putovanje kroz čarobnu zemlju Oz u popularnoj predstavi „Čarobnjak iz Oza“.

Priča počinje jednim nesvakidašnjim događajem – ciklon odvodi devojčicu Doroti i njenog vernog psa Totoa iz mirnog Kanzasa pravo u zemlju Oz. Tamo ih dočekuju raznovrsni likovi poput Severne Čarobnice, veselog Strahinje Strašila, hrabrog Gvozdenog Limenog Drvoseče i prelepog Krunoslava Lavića Lava. Ovi neobični prijatelji pridružuju se Doroti na njenom putovanju ka zamku misterioznog Čarobnjaka iz Oza.

Međutim, Čarobnjak ima svoj zahtev – kako bi Doroti ponovo stigla kući, oni moraju eliminisati Opaku Zapadnu Vešticu. Družina se suočava s teškim zadatkom, a rešavanje ovog problema ključno je za ispunjenje njihovih snova i povratak kući.

Ulaznice su dostupne na blagajni Kulturnog centra Pančeva po ceni od 400 dinara u pretprodaji, dok će na dan igranja njihova cena biti 500 dinara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS