Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PADINA: Uspešno održan Božićni vašar - | K-013 Portal

PADINA: Uspešno održan Božićni vašar

padina, bozicni vasar

Padina je u nedelju 10. decembra bila u znaku predstojećih praznika. Preko 30 izlagača ponudilo je svoje jedinstvene proizvode na božićnom vašaru.

Bogata i raznovrsna ponudanovogodišnjih dekoracija, suvenira, ručnih radova kao i slatkih i slanih poslastica našla se na ovogodišnjem božićnom vašaru u Padini koji je uz finasijsku podršku opštine Kovačica organizovala Mesna zajednica iz ovog mesta.

Božićni vašar je održan na pijaci a svoje jedinstvene proizvode predstavilo je 35 izlagača, duplo više nego prošle godine. Program je upotputio Deda mraz koji je deci delio slatkiše i slikao se sa njima a vilenjaci su svakom posetiocu delili slatkiše ali i božićne čestitke.

Pored opštine Kovačica podršku pri organizovanju manifestacije dali su Javno komunalno preduzeće Padina i mnogobrojni građani, bez kojih, kako navodi sekretarica Mesne zajednice Padina Zuzana Kotvaš, ova manifestacija ne bi bila tako uspešna.

Pomoćnica predsednika opštine Kovačica, Mariana Meljiš je istakla da opština Kovačica svake godine podržava ovaj vašar, jer je uvek dobro posećen, i od izuzetne važnosti za meštane Padine, kao i da je Božićni vašar tradicionalni a dobre tradicije se ne prekidaju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS