Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PADINA: Nove medalje za karatiste KK Dolina - | K-013 Portal

PADINA: Nove medalje za karatiste KK Dolina

kk dolina, padina, karate

U Kruševcu je u nedelju 5. decembra održano JKA – WSKA Prvenstvo Srbije. Ovo je poslednje ovogodišnje takmičenje čiji je domaćin bio Karate klub “Kruševac”.

Na takmičenju je učestvovalo oko 400 takmičara iz 25 klubova. Karate klub “Dolina” je na prvenstvu imao 8 predstavnika koji su se takmičili u katama, sparingu i borbama. Uprkos velikoj i jakoj konkureniciji takmičari Doline su pod vođstvom trenera Maria Boboša ostvarili sjajne rezultate i osvojili 14 medalja (7 zlatnih, 3 srebrne, 4 bronzane) a Sofia Domovski je proglašena za najkvalitetnijeg takmičara svog borilišta.

Karatisti iz Padine ostvarili su sledeće rezultate: Kristijan Slivka je osvojio bronzanu medalju i 4. mesto, Ivan Kotvaš jednu zlatnu, jednu srebrnu, dve bronzane medalje i 10. mesto, Sofia Domovski osvojila je tri zlatne i jednu bronzanu medalju, Daniela Cicka 4. i 6. mesto, Samuel Hrćan dva 4. mesta, Lana Tomašik dva srebra i 6. i 7. mesto, Matias Ondrik osvojio je dve zlatne medalje a Milica Boboš jednu zlatnu medalju i 4. i 7. mesto.

Trener kluba Mario čestitao je svojim takmičarima na odličnim rezultatima na završnom prvenstvu. A roditeljima se zahvalio što su omogućili dolazak na takmičenje i podržali ih tokom cele godine. Posle ovog prvenstva sledi zimska pauza a u februaru biće održan Zimski Karate Kamp u Sokobanji.

Karate klubu “Dolina” moguće je se pridružiti se tokom cele godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS