Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OFK Vršac počeo pripreme: Perović prvo pojačanje - | K-013 Portal

OFK Vršac počeo pripreme: Perović prvo pojačanje

ofk vrsac, fudbal, vrsac

Fudbaleri OFK Vršca počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojoj će pokušati da ostvare letos projektovane ambicije, plasman u plej-of grupu Prve lige Srbije.

Šef stručnog štaba Zoran Kostić na prvom treningu imao je 22 fudbalera. Jedino novo ime za sada je dvadesetdvogodišnji Nenad Perović, doskorašnji levi bek lučanske Mladosti. Ekipu su napustili Vukašin Braunović i Mateja Stašević dok je Uroš Miladinović pripreme počeo sa Čukaričkim. Izvesno je da će biti još dolazaka i odlazaka.

„Prve dve nedelje radićemo na našim terenima i odigrati uvodne pripremne utakmice protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice i rumunskog Pandurija. Od 1. februara bićemo u Međugorju gde ćemo provesti deset dana i odigrati još tri utakmice od kojih će jedna biti protiv sarajevskog Železničara. Momci su se dobro odmorili i uželeli rada, čekaju nas veliki izazovi na proleće“, rekao je Kostić.

OFK Vršac će prvu pripremnu utakmicu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice najverovatnije odigrati na jednom od terena u Kući fudbala u Staroj Pazovi, 27. januara. Drugi pripremni meč protiv rumunskog drugoligaša Vitorul Panduri odigraće u Vršcu 31. januara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS