Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: "Zmajeva" škola najbolja u košarci i basketu 3x3 - | K-013 Portal

KOVIN: "Zmajeva" škola najbolja u košarci i basketu 3x3

kosarka, zmajeva skola, kovin

Ekipe Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, pobedile su na opštinskim takmičenjima u košarci odnosno u basketu 3x3, koja su u 1. i 2. novembra održana u hali OŠ „Đura Jakšić“.

Kada je o košarci reč, u konkurenciji devojčica, na takmičenju koje je održano u sredu, učestvovale su samo dve ekipe i odigrana je jedna utakmica u kojoj je „Zmajeva“ škole bila bolja od košarkaške ekipe škole „Đura Jakšić“.

U muškoj konkurenciji učestvovale su tri ekipe kovinskih osnovnih škola i odigrane su tri utakmice.

Prvo mesto i plasman na Okružno takmičenje obezbedili su Zmajevci, druga je bila OŠ „Desanka Maksimović“, a treća OŠ „Đura Jakšić“.

Dan kasnije tri ekipe u ženskoj odnosno četiri u muškoj konkurenciji nadmetale su se u basketu 3x3. Kod devojčica, basketašice „Zmajeve“ škole osvojile su prvo mesto, druga je ekipe škole „Desanka Maksimović“, a treća škole „Đura Jakšić“. Kod dečaka, prvo mesto takođe je pripalo ekipi škole „Jovan Jovanović Zmaj“, druga je „Đurina“, treća škola „Desanka Maksimović“, a učestvovala je i ekipa OŠ „Bora Radić“ iz Bavaništa.

Takmičenja je organizovao Sportski savez opštine Kovin.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS