Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Vikend pred nama u znaku odbojke - | K-013 Portal

KOVIN: Vikend pred nama u znaku odbojke

odbojka, ok bavaniste, kovin

Vikend pred nama proteći će u znaku odbojke – u subotu će u hali OŠ „Đura Jakšić“ biti odigrane dve utakmice, dok je nedelja rezervisana za finalni turnir prvenstva Vojvodine za pretpionire.

Odbojkaški program u subotu otvaraju šampionke Prve vojvođanske lige „Jug“, odbojkašice Bavaništa, koje u pretposlednjem kolu prvenstva od 18 sati dočekuju zrenjaninski Proleter.

Bavaništankama će nakon utakmice biti uručen šampionski pehar, koji su i teoretski obezbedile u prošlom kolu pobedom u Žitištu. Nakon toga, od 20 sati, na teren će izaći muška seniorska ekipa Bavaništa, koja će pokušati da dođe do bodova u meču 19. kola prvenstva Druge lige „Sever“, takođe protiv Proletera iz Zrenjanina.

OK Bavanište će u nedelju biti domaćin Finalnog turnira prvenstva Vojvodine za pretpionire, na kojem će učestvovati četiri najbolje ekipe u Vojvodini: Proleter iz Zrenjanina, Borac iz Starčeva, SK Volej iz Novog Sada i Bavanište. U prvom polufinalu od 10 sati sastaju se Bavanište – Proleter, a od 12 sati snage će odmeriti Borac i SK Volej. Utakmica za treće mesto zakazana je za 16 sati, dok će prvak Vojvodine u konkurenciji pretpionira biti poznat posle finalne utakmice koja počinje u 18 sati. Titulu brani zrenjaninski Proleter.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS