Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Trofej Srbije za mlađe seniore Karate kluba Radnički - | K-013 Portal

KOVIN: Trofej Srbije za mlađe seniore Karate kluba Radnički

radnicki kovin, karate

Kovinski karate klub Radnički pokupio je vredne medalje na Prvenstvu Srbije za kadete i juniore i Trofeju Srbije za mlađe seniore u katama i borbama u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji, koje je održano u Čačku.

U kategoriji mlađih seniora u katama ekipno prvo mesto zauzeo je kata tim Karate klub Radnički u sastavu: Andrija Đokić, Strahinja Đorđević i Nikola Caran. U pojedinačnoj konkurenciji, Andrija je bio treći, dok je Strahinja osvojio drugo mesto. 

U kategoriji kadeta i juniora u katama ekipno, tim devojaka u svom prvom nastupu u sastavu: Bojana Kiferov , Selena Đorđević i Isidora Smiljkić nije uspeo da osvoji neku od medalja, dok je muški tim bio daleko uspešniji. Petar Vučić, Saša Đurić i Tadija Milošević su u sastavu kadetsko-juniorskog kata tima, takođe na svom debiju izborili naslov vicešampiona Srbije. U pojedinačnoj konkurenciji, kod juniora Saša Đurić nije imao značajniji nastup.

Narednog dana, nastupio je jedini predstavnik karate kluba u borbama na prvenstvu Srbije. Strahinja Vajić je u konkurenciji kadeta u kategoriji do 52kg, nakon uvodne pobede je pretrpeo poraz, da bi opet slavio u meču za treće mesto i time osvojio bronzanu medalju, petu po redu za svoj klub na nacionalnom takmičenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS