Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Prva prolećna pobeda fudbalera Radničkog - | K-013 Portal

KOVIN: Prva prolećna pobeda fudbalera Radničkog

kovin, fudbal, radnicki

Fudbaleri Radničkog zabeležili su prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva Vojvođanske lige „Istok“, pošto su u nedelju, u utakmici 18. kola, savladali Borac u Starčevu sa 2:1.

Strelci za kovinski tim bili su Vujasinović i Velčanović. Radnički je pretposlednji na tabeli sa 15 bodova, dva više od poslednjeplasiranog BAK-a i jedan manje od kikindskog ŽAK-a na četrnaestoj poziciji.

Kovinske fudbalere i u 19. kolu očekuje gostovanje, ovog puta u Banatskom Karlovcu, gde će se sastati sa domaćim Proleterom, a potom narednog vikenda u Kovinu dočekuju Jedinstvo iz Vlajkovca.

Minulog vikenda počeo je prolećni deo prvenstva i u Drugoj južnobanatskoj ligi „Zapad“. Od klubova iz kovinske opštine, jedino je BSK „proleće“ otvorio pobedom, pošto je u Bavaništu bio bolji od Mladosti iz Vojlovice sa 5:1. Partizan je u Gaju odigrao nerešeno sa ekipom Starog Tamiša 2:2, dok su Proleter iz Mramorka i Omladinac iz Deliblata poraženi na domaćim terenima: Mramorčani su izgubili od Voje Gačića iz Pančeva 3:0, a Deliblaćani od Tempa iz Sefkerina sa 4:1.

Partizan je peti na tabeli, Omladinac šesti, Proleter sedmi, a BSK zauzima osmu poziciju. U narednom kolu sastaju se: Voja Gačić – BSK, Borac – Omladinac, Tempo – Partizan i Stari Tamiš – Proleter.

U vikendu pred nama počinje drugi deo sezone i u Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. Kolonija u prvom prolećnom kolu u nedelju u 15 sati dočekuje pobedu iz Samoša, Borac iz Pločice gostuje u Opovu, a dubovačko Jedinstvo u Crepaji.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS