Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Promocija knjige „Srpski heroj u vučjoj jazbini“ 12.februara - | K-013 Portal

KOVIN: Promocija knjige „Srpski heroj u vučjoj jazbini“ 12.februara

promocija knjige, sprski heroj u vucoj jazbini, kovin

Promocija knjige Marije Jovović „Srpski heroj u vučjoj jazbini“ biće održana ponedeljak 12.februara u Kovinu. Organizatori ove književne večeri su Biblioteka „Vuk Karadžić“ u saradnji sa Udruženjem prekodrinskih Srba.

Početak večeri zakazan je za 18 časova a moderator je Mile Bosnić. Knjiga je posvećena Blagoju Jovoviću, čoveku koji je izvršio atentant na jednog od najvećih ratnih zločinaca u Drugom svetskom ratu, ustašu Antu Pavelića.

Kroz delo de analizira međunarodna i politička scena, prikazuje najorganizovanije bekstvo nacističkih i ustaških ratnih kriminalaca pod okriljem Vatikana i tajnih službi.

Knjiga koju je napisala Blagojeva kćerka, Marija Jovović, književnica i profesorka, nesvakidašnja je priča, koja na više od 200 stranica prati životni put nekadašnjeg pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini i njegovu poteru za krvoločnim zločincem, vođom ustaškog pokreta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS