Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Projekat "Moj master klas" u Zmajevoj školi - | K-013 Portal

KOVIN: Projekat "Moj master klas" u Zmajevoj školi

projekat moj master klas, kovin, zmajevja skola, dejan kreculj

Međunarodni projekat najboljih primera dobre pedagoške prakse „Moj master klas 2023“, u organizaciji kovinske „Zmajeve“ osnovne škole, zavrešen je poslednjeg dana prvog semestra i kalendarske 2023. godine.

Može se s pravom reći da je u potpunosti ostvario željeni cilj, predstavljanja i razmene iskustava u nastavnom procesu, obuhvatajući sve uzraste doakademskog obrazovanja. Bila je to rukovet kvalitetnih sadržaja, originalnih ideja koje mogu inventivnom nastavniku da podstaknu želju za realizaciju i u svojoj praksi. I ne samo to, uočljivo je da počinje promovisanje timskog rada kolega više nastavnih predmeta različitih škola i nivoa.

„Statistički, bilo je to učešće kreativnih nastavnika iz pet zemalja regiona, 87 stvaralaca iz pedesetak škola. U prikazanim aktivnostima učestvovao je čak 1351 učenik, što je impresivan broj. Od prispelih materijala, koji se nalaze na dobro poznatoj adresi „Snimam nauku“, formiran je Zbornik radova. Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa koleginicama i kolegama u ovom, a očekujem da će tako biti i u sledećim projektima“, kaže autor i koordinator projekta profesor emeritus Dejan Kreculj.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS