Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Fudbaleri Radničkog porazom završili jesenji deo prvenstva - | K-013 Portal

KOVIN: Fudbaleri Radničkog porazom završili jesenji deo prvenstva

kovin, radnicki, fudbal

Fudbaleri Radničkog porazom su završili jesenji deo prvenstva Vojvođanske lige „Istok“, pošto su u subotu, u okviru 15. kola, poraženi u Ruskom Selu od domaće Crvene zvezde rezultatom 4:0.

Radnički je prvi deo prvenstva završio na pretposlednjem, petnaestom mestu na tabeli sa 12 bodova i skorom od dve pobede, sedam poraza i šest remija. Lošije plasiran je jedino BAK iz Bele Crkve sa 9 bodova. Kovinci će na proleće, u nastavku prvenstva, prvi meč igrati u Novim Kozarcima sa ekipom Slobode. Podsećamo, letos, na otvaranju sezone utakmica ovih rivala u Kovinu završena je bez pobednika, 2:2.

U Drugoj južnobanatskoj ligi „Zapad“ u nedelju su odigrane utakmice 13. kola. U opštinskom derbiju 13. kola, fudbaleri Proletera iz Mramorka pobedili su u Deliblatu ekipu Omladinca sa 3:1, BSK je u Bavaništu izgubio od Tempa iz Sefkerina sa 4:1, a Partizan i Voja Gačić odigrali su u Gaju nerešeno 2:2. U 14. kolu, u Mramorku se sastaju Proleter i Partizan, Omladinac gostuje ekipi Starog Tamiša, a BSK igra u Sakulama sa domaćim Borcem. Svi mečevi igraju se u nedelju od 13 sati.

Zimska pauza sledi i u Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, nakon što su minulog vikenda odigrani mečevi 10. kola. U derbiju kola, Kolonija je izgubila u Kovačici od domaće Slavie sa 2:1, Borac je na svom terenu u Pločici poražen od Vojvodine iz Crepaje sa 9:4, dok su fudbaleri Jedinstva bili slobodni. Kolonija je druga na tabeli sa 18 bodova, Jedinstvo na petom mestu ima 10, a Borac je poslednji, sedmi, sa 7 bodova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS