Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Derbi začelja - Radnički dočekuje Jedinstvo - | K-013 Portal

KOVIN: Derbi začelja - Radnički dočekuje Jedinstvo

kovin, radnicki, jedinstvo, fudbal

Fudbaleri Radničkog sutra u Kovinu dočekuju ekipu Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, u meču 14. kola Vojvođanske lige “Istok”.

U pitanju je derbi začelja, s obzirom na to da je ekipa iz Banatskog Karađorđeva poslednja, 16. na tabeli, dok su Kovinci za dve pozicije bolje plasirani.

Sutrašnja utakmica, koja počinje u 13 sati, je poslednja koju Radnički igra na svom terenu u jesenjem delu sezone, a posle toga očekuje ih još susret sa Crvenom zvezdom u Ruskom Selu.

U opštinskom derbiju 12. kola Druge južnobanatske lige “Zapad”, u nedelju od 13.30 u Gaju će se sastati Partizan i Omladinac iz Deliblata, Proleter u isto vreme u Mramorku dočekuje Jugoslaviju iz Jabuke, dok BSK iz Bavaništa gostuje ekipi Starog Tamiša.

Što se tiče Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, fudbaleri Kolonije ovog vikenda odmaraju, a Jedinstvo u Dubovcu, u nedelju od 13. 30, dočekuje Borac iz Pločice.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS