Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Biblioteka proglasila „Naj čitaoce“ u 2023. godini - | K-013 Portal

KOVIN: Biblioteka proglasila „Naj čitaoce“ u 2023. godini

biblioteka vuk karadzic, kovin

U Biblioteci „Vuk Karadžić“ Kovin 25.januara organizovana je svečana dodela nagrada najboljim čitaocima u 2023. godini.

Najviše dečjih knjiga pročitali su: Luka Ristić, Milica Kuljanin, Katarina Kostić, Milica Pantović, Cintija Peter, Milica Ranisavljev, Sofija Ilić i Teodora Prvulj. Iz kategorije odrasli,najaktivniji korisnici su: Antonija Đurić, Jelica Đorđević, Gordana Pavičić, Ilona Kalapiš, Gorica Ilija, Nataša Sekulić, Marija Naod i Vera Jovanov.

Ukupno 16 čitalaca, zaslužno je dobilo po knjigu i diplomu koje je podelila direktorka biblioteke. Tokom svečanosti, organizovan je muzičko-pesnički program. Publika je imala priliku da uživa u zvucima gitare učenika muzičke škole: Jovan Novokmet, Vukašin Tubić, Jakša Lacmanović i Rastko Ćulibrk. Svojim nastupom predstavile su se i Sara Maksimović, Mia Miljković i Emilija Žepša učenice Gimnazije i ekonomske škole „Branko Radičević“ Kovin koje su recitovale stihove domaćih i stranih pesnika.

„Čestitamo našim najvernijim korisnicima i želimo im da u ovoj godini još više knjiga pročitaju, a ostalim čitaocima želimo mnogo uspeha u tekućoj godini. Takođe, zahvaljujemo se učesnicima programa i profesorkama Marini Radivojević i Maši Vuletić koje su vežbale sa svojim đacima i učinile da ovo druženje bude ugodno i još lepše“, izjavila je direktorka Ivana Jovanov.

Druženje je nastavljeno uz koktel.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS