Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Prolećni deo šampionata počinje i u rukometu - | K-013 Portal

KOVAČICA: Prolećni deo šampionata počinje i u rukometu

kovacica, rukomet, spartak debeljaca

U rukometu počinje prolećni deo šampionata. Prvo prolećno kolo igraju najpre rukometašice u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina 2. marta. U prvom prolećnom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za rukometašice 2. marta u 19 časova u Sportskoj hali u Debeljači Spartak dočekuje Gradnulicu iz Zrenjanina. Crveno-bele su četvrte na tabeli, uz četiri trijumfa i četiri poraza i osam osvojenih bodova.

Sportska hala u Debeljači biće 3. marta u 19. časova domaćin južnobntskog derbija u 12. kolu Druge lige Srbije grupa Vojvodina B između Crepaje i Budućnosti iz Alibunara. U jesenjem delu prvenstva od 11 kola plavo-beli su izvojevali jednu pobedu, imaju dva osvojena boda i na osmom su mestu na tabeli.

Rukometaši Uniree iz Uzdina igraju u Trećoj ligi Vojvodine grupa B prvo prolećno kolo kasnije. U 10. kolu treba da odigraju meč u Titelu protiv istoimenog protivnika. Unirea je bila sedma na kraju jesenjeg dela šampionata. Od devet duela dva je rešila u svoju korist uz četiri boda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS