Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Prijave za šahovski turnir „Kovačica open 2024“ u toku - | K-013 Portal

KOVAČICA: Prijave za šahovski turnir „Kovačica open 2024“ u toku

kovacica, sahovski turnir, kovacica open 2024

U velikoj sali Mesne zajednice u Kovačici od četvrtka 15. do nedelje 18. februara održaće se šahovski turnir „Kovačica Open 2024“.

Organizator turnira je Šahovski klub „Kovačica“. Turnir se igra po švajcarskom sistemu u 8 kola uz kompjutersko parovanje. Tempo igre je 60 minuta po igraču, bez dodavanja vremena.

Otvaranje turnira je pre prvog kola koje je na programu od 15. februara od 15. časova. Drugo kolo je na programu istog dana, u četvrtak 15. februara u 17. časova 30. minuta. Sutradan, u petak 16. februara, se po istoj satnici igra treće i četvrto kolo. I poslednja dva dana, 17. i 18. februara, igraju se mečevi od 15 i od 17 časova 30 minuta.

Nagradni fond se formira od 80 odsto upisnine i biće podeljen na nagrade, pet redovnih i dve specijane. Specijalne nagrade su za najuspešnijeg omladinca do 20 godina, kao i za najuspešniju igračicu uz uslov da učetvuje najmanje tri igračice. Nagrade nisu deljive a dodatni kriterijumi odlučuju o konačnom plasmanu.

Kotizacija iznosi 1.000 dinara a za žene i omladince 500 dinara. Zainteresovani se mogu prijaviti kod predsednika Šahovskog kluba Kovačica Božidara Kračunova ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Potvrda učešća i kotizacije je do četvrtka 15. februara do 14:30 uz napomenu da svi koji poseduju šahovsku opremu neka ponesu a šahovski sat može biti i mehanički.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS