Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Odigrano petnaesto kuglaško kolo - | K-013 Portal

KOVAČICA: Odigrano petnaesto kuglaško kolo

kovacica, kuglanje, slavija

U Super ligi Srbije za kuglašice odigrano je 15. kolo, u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina, kuglašice su odigrale 11. kolo, dok je u istoj ligi za kuglaše odigrano 15. kolo. U 15. kolu Super lige Srbije za kuglašice je Slavija izgubila u gostima od Kike 0230 iz Kikinde sa 2:6. U subotu 9. marta dočekuju slavijašice Mladost iz Kragujevca. Kovačičanke su sedme sa 10 bodova.

Odigrano je i 11. kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina. Slavija Okno je u gostima izgubila od Edjšega iz Bačke Topole sa 3:5. Dolina je bila slobodna. U subotu 9. marta Slavija Okno igra u Kovačici protiv Banata iz Zrenjanina u 11. sati. Sutradan, 10. marta, Dolina putuje u Novi Sad na megdan sa ekipom NS 1932. Crveno-plave su šeste sa 5 bodova a Okno slavijašice sedme sa 3 boda.

U opštinskom derbiju u 15. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina je Dolina iz Padine na kuglani u Kovačici savladala Slaviju sa 6,5:1,5. Spartak je u Debeljači savladao kulski Hajduk sa 5:3. U Novom Bečeju 9. marta Vojvodina iz Bačkog Gradišta dočekuje Spartakovce. Sutradan, 10. marta, Slavija putuje u Vrbas na megdan sa Hajdukom iz Kule a Dolina igra kod kuće protiv Železničara iz Inđije. Početak duela je u 10. časova. Dolina je druga sa 22 bodova, Spartak četvrti sa 16 a Slavija osma sa 15 bodova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS