Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Odigrano 16. kuglaško kolo - | K-013 Portal

KOVAČICA: Odigrano 16. kuglaško kolo

kovacica, kuglanje

U 16. kolu Super lige Srbije za žene je Slavija u Kovačici pobedila Mladost iz Kragujevca sa 7:1. U subotu 16. marta slavijašice igraju u Novom Sadu meč protiv Bačke. Slavija je sedma sa 12 osvojenih bodova. Nekoliko kola pre kraja je šampionsku titulu obezbedila Alimenta iz Novog Sada sa svim pobedama u dosadačnjem delu prvenstva.

Kuglašice Slavija Okno je u 12. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina su izvojevale drugu prvenstvenu pobedu od osnivanja. Drugi tim slavijašica je pobedio Banat iz Zrenjanina sa 6:2. Dolina iz Padine je izgubila u Novom Sadu od ekipe NS 1932 sa 0:8.Opštinski derbi se igra u Padini u nedelju 17. marta sa početkom u 14. časova. Slavija Okno na šestom i Dolina na sedmom mestu imaju isti broj bodova – po pet.

U istoj ligi ali za kuglaše je odigrano 16. kolo. Spartak iz Debeljače je protiv domaće Vojvodine iz Bačkog Gradišta odigrao nerešeno 4:4. Dolina je u Padini pobedila Železničar iz Indjije sa 6:2. Hajduk iz Kule je kao domaćin savladao Slaviju iz Kovačice sa 5:3. U subotu 16. maja u Novom Sadu “13. maj” dočekuje Dolinu a Železničar iz Indjije u Golubinaca Slaviju, dok sutradan, 17. maja Spartak u Debeljači Srem iz Sremske Mitrovice. Duel počinje u 15. časova. Dolina je druga, ima isti broj bodova kao prvo Kljajićevo – obe ejipe imaju po 24 boda, Spartak je četvrti sa 17 bodova a Slavija osma sa 15.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS