Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Koncert Marije Rašić 3. februara u Domu kulture - | K-013 Portal

KOVAČICA: Koncert Marije Rašić 3. februara u Domu kulture

marija rasic, koncert, kovacica

U maloj sali Doma kulture u Kovačici će se u subotu 3. februara održati koncert Marije Rašić, muzika za klasičnu gitaru i lautu.

Marija Rašić je mlada gitaristkinja i nastavnica u osnovnoj i srednjoj muzičkoj školi „Davorin Jenko“ u Beogradu a nedavno je završila master studije klasične gitare na Franc List akademiji u Budimpešti. Nastupala je na mnogim koncertima kao solista, u kamernim ansamblima i kao solista sa simfonijskim orekstrom.

Dobitnica je više od 40 nagrada na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Aktivno izvodi muziku savremenih kompozitora i naručuje dela za solo gitaru i kamerne ansamble. Sem na klasičnoj gitari, Marija Rašić je nastupala na lauti, teorbi, baroknoj gitari, sapeu i električnoj gitari.

Ljubitelji muzike će imati priliku da prisustvuju koncertu ove mlade umetnice u omladinskoj (maloj) sali Doma kulture „3. oktobar“ u Kovačici, u subotu 3. februara sa početkom u 19 časova. Ulaznica košta 300 dinara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS