Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Vojvodine deklasirali pančevački Tamiš - | K-013 Portal

Košarkaši Vojvodine deklasirali pančevački Tamiš

Košarkaške lige Srbije, Košarkaška liga Srbije

U večerašnjim mečevima 21. kola Košarkaške lige Srbije, Vršac je bio bolji od Dinamika sa 98:93, u derbiju kola Spartak - Zlatibor Subotičani su slavili sa 79:71 , dok je Vojvodina deklasirala pančevački Tamiš sa 100 prema 65.

Novosađani su meč u Maloj dvorani Spensa otvorili serijom 15-4, a na kraju prve četvrtine, rezultat je bio 32:14 za domaći tim, kada je praktično i rešeno pitanje pobednika.

Pančevci nisu imali rešenja za odličnu odbranu Vojvodine, koja je uslovila Tamiš na samo 38 odsto realizovanih šuteva iz igre i 16 izgubljenih lopti, dok je na drugoj strani domaći tim bio raspoložen u napadu, što pokazuje i broj postignutih koševa, ali i činjenica da je Vojvodina pobedila u sva četiri perioda.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Amerikanci Kaningem sa 19 i Džonson sa 17 poena, dok su dvocifreni još bili Banjac, Rakićevižć i Ašćerić.

U redovima Tamiša, najraspoloženiji za igru bili su Pajić i Trejsi sa po 14 koševa.

Naredni susret, Vojvodina će odigrati 15. februara u Nišu, kada će se sastati sa Megom u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, dok će pančevački Tamiš naredni susret odigrati 28. februara, kada će u 22. kolu domaćeg prvenstva dočekati Spartak.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS