Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KAČAREVO: Udruženje „Etno kutak“ organizovalo humanitarni bazar za pomoć Vladani - | K-013 Portal

KAČAREVO: Udruženje „Etno kutak“ organizovalo humanitarni bazar za pomoć Vladani

etno kutak kacarevo, humanitarni bazar

Udruženje „Etno kutak“ iz Kačareva organizovalo je 17. marta humanitarni bazar za prikupljanje novčane pomoći za mladu sugrađanku Vladanu koja bi trebalo da ide u Rusiju na operaciju očiju. Prikupljeno je i na Vladanin račun uplaćeno 55.580 dinara i 10 evra.

Šansu da Vladana Novković sačuva vid porodica je pronašla na klinici u inostranstvu na kojoj je u oktobru 2023. godine izvršeno operativnim putem ubrizgavanje materijala za regeneraciju tkiva koje je dalo pomak na desnom oku dok se i na levom uočava minimalni boljitak.

Naredna operacija planirana je za mesec april 2024. godine i iziskuje značajna finansijska sredstva koja porodica nije u mogućnosti da samostalno finansira, pa se obraća svim humanim ljudima da pomognu svojim donacijama kako bi Vladana sačuvala svoj vid i vratila osmeh na lice.

Sredstva su potrebna za operativne terapije, specijalističke preglede, rehabilitacione tretmane, oftalmološka pomagala, suplmente, laboratorijske analize, kao i za putne troškove.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS