Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KAČAREVO: Održano prvo veče humora i satire „Mala žaoka“ - | K-013 Portal

KAČAREVO: Održano prvo veče humora i satire „Mala žaoka“

mala zaoka, kacarevo

U Kačarevu je sinoć, 15. novembra održano prvo veče festivala humora i satire “Mala žaoka” 2023. U pitanju je deo festivala koji promoviše humor namenjen deci.

Organizator festivala humora i satire „Žaoka“ je Dom kulture Kačarevo, a prvo veče održano je u svečanoj Sali Mesne zajednice Kačarevo.

U svečanoj sali MZ Kačarevo upriličena je svečanost otvaranja izložbe nagrađenih dečjih radova i dodele vrednih nagrada dobitnicima.

Organizatori festivala, uz podršku MZ Kačarevo i drugih prijatelja festivala obezbedili su vredne nagrade za nauspešnije koji su prikazali svoju kreativnost na temu „Zašto da se učenje rimuje sa mučenje“.

U sklopu prve festivalske večeri bila je upriličena i dodela nagrade „Zoran T. Popović“ namenjene eminentnim autorima aforizama za decu. Novoustanovljena nagrada se dodeljuje u znak sećanja na preminulog aforističara Zorana T. Popovića, a dobitnik je Bojan Ljubenović.

Nakon otvaranja izložbe za najmlađe sugrađane usledili su nastupi aforističara Aleksandra Čotrića, Galine Vuksanović, Radeta Đergovića i Bojana Ljubenovića, kao i nastup šaljivog klovna koji je očekivano izazvao smeh dece.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS