Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website K-013 Online otvorio WhatsApp kanal za brže informisanje! - | K-013 Portal

K-013 Online otvorio WhatsApp kanal za brže informisanje!

k-013 whatsapp kanal, whatsapp, k-013, pancevo, vesti

Regionalni informativni portal, K-013 Online, uvodi novi način praćenja vesti. Od danas, svi zainteresovani mogu pratiti najnovije vesti i informacije direktno putem WhatsApp-a, putem posebnog kanala stvorenog upravo za tu svrhu.

Ova inovacija omogućava čitaocima da ostanu informisani o ključnim događajima, prateći ih direktno na svojim mobilnim uređajima putem WhatsApp platforme.

WhatsApp kanal pruža brz i jednostavan pristup vestima. Bez obzira da li su u pitanju politika, sport, kultura ili drugi bitni događaji, čitaoci će biti obavešteni u realnom vremenu. Ova nova mogućnost omogućava čitaocima da prate vesti bez odlaska na portal, sve direktno na svojim pametnim telefonima.

Da biste se pridružili novom WhatsApp kanalu K-013 Online, dovoljno je da kliknete na link https://whatsapp.com/channel/0029Va8Y0xPGufIrka8JJS1c  . Na taj način možete brzo i lako se priključiti i biti u toku sa najnovijim vestima.

Ova inicijativa je još jedan korak u olakšavanju pristupa vestima i prilagođavanju modernim zahtevima publike. Sa sve većom upotrebom mobilnih uređaja i WhatsApp platforme za komunikaciju, ova promena obećava brz i efikasan pristup informacijama.

K-013 portal će nastaviti sa inovacijama kako bi čitaocima obezbedio kvalitetne i relevantne vesti, prateći korak s tehnološkim napretkom i zahtevima savremenog doba.

Pridružite se sada kanalu K-013 Online na WhatsApp-u i budite prvi obavešteni o svim bitnim vestima iz Vašeg regiona!

Važno je napomenuti da su svi korisnici kanala zaštićeni - nije vidljiv broj telefona drugih pratilaca i nije moguća direktna komunikacija. 

Link do kanala https://whatsapp.com/channel/0029Va8Y0xPGufIrka8JJS1c



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS