Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jovan Gagić: GRUPA ima viziju - | K-013 Portal

Jovan Gagić: GRUPA ima viziju

jovan gagic, grupa, ,pancevo

Uoči nadolazećih lokalnih izbora, Jovan Gagić, član glavnog odbora Udruženja građana "GRUPA", istakao je ambicioznu viziju za budućnost Pančeva. U srcu ove vizije leži neograničen potencijal za prosperitet i napredak, naglašavajući da lokalni izbori ne samo označavaju novi početak, već predstavljaju priliku da zajedno stvore bolju budućnost za grad Pančevo.

"Naša vizija obuhvata sve segmente našeg života. Želimo stvoriti bolje okruženje za decu i omladinu, okruženje u kojem svaki pojedinac ima priliku da ostvari svoje snove i potencijale", rekao je Gagić.

Ključne tačke vizije "GRUPE" uključuju veće ulaganje u obrazovanje, besplatne treninge u novom sportskom društvu, povećana ulaganja u zdravstvene ustanove i specijalizacije osoblja, kao i podršku mladim preduzetnicima radi razvoja ekonomije i stvaranja novih radnih mesta.

"Naša vizija nije samo o pojedincima, već i o zajedničkom prosperitetu. Naš plan obuhvata i ulaganje u infrastrukturu koja će olakšati svakodnevni život svakog stanovnika naše opštine", istakao je Gagić i dodao "Neka naše Pančevo postane sinonim za prosperitet i solidarnost. Glasajmo za budućnost koju zaslužujemo! Glasajmo za GRUPU!"



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS