Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website JABUKA: ŽRK Jabuka pobedila ekipu iz Odžaka sa 31:26 - | K-013 Portal

JABUKA: ŽRK Jabuka pobedila ekipu iz Odžaka sa 31:26

jabuka, zrk jabuka, rukomet

Igračice Ženskog rukometnog kluba „Jabuka“ iz Jabuke pobedile su na kraju polusezone vrlo kvalitetnu ekipu Odžaka sa 26:31.

Rukometašice iz Jabuke su pokazale svoje pravo lice, izdigle se nakon poraza iz prošlog kola i došle do veoma značajne pobede protiv vrlo kvalitetne ekipe Odžaka.

Trener Milan Spasić nije mogao da računa na nekoliko prvotimki, ali one devojke koje su izašle na teren od samog starta su znale zbog čega su došle. Tokom celog meča postojala je blaga rezultatska prednost i u poslednjih 10 minuta Jabučke devojke su prelomile utakmicu i zasluženo slavile 26:31.

„Moramo izdvojiti do sada najbolju seniorsku utakmicu petnaestogodišnje Une Dodevski (igrač utakmice) strelca 11 golova, kao i pravi kapitenski meč Mile Korolije (9 golova) koja je dirigovala igrom u oba pravca, u čemu ju je pratila takođe odlična Jovana Pavlov sa 7 pogodaka. Sve devojke su dale značajan doprinos u ovoj velikoj pobedi, izgarale na terenu i klupi te sa velikim entuzijazmom i željom nastavljamo sa daljim radom tokom polusezonske pauze i pripremama za prolećni deo sezone“, navodi se u saopštenju kluba.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS