Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website IZABRANO RUKOVODSTVO NPS: Aleksić predsednik, Stanko Pužić iz PANČEVA član predsedništva - | K-013 Portal

IZABRANO RUKOVODSTVO NPS: Aleksić predsednik, Stanko Pužić iz PANČEVA član predsedništva

narodni pokret srbije, stanko puzic pancevo, pancevo

Nosilac izborne liste "Srbija protiv nasilja", Miroslav Aleksić, izabran je danas za predsednika Narodnog pokreta Srbije na prvoj izbornoj skupštini te stranke na kojoj je izabran i ostatak predsedništva, među kojima je i naš sugrađanin Stanko Pužić, poverenik NPS u Pančevu.

Izašao sam danas pred vas jer verujem da možemo bolje! Srbija protiv nasilja je koalicija građana i političkih partija koje imaju plan i uradićemo sve što je do nas da osiguramo da se nikada više ne ponove slične tragedije kao u maju, rekao je Aleksić.

Delegatima se obratio i Stanko Pužić koji je između ostalog naveo da je tačka okupljanja ljudi u Narodnom pokretu Srbije stvaranje društva koje je oslobođeno nasilja i koje promoviše temeljne vrednosti demokratije, tolerancije i pravde. To u današnjem vremenu, u Srbiji nije realnost ali se mi moramo odupreti tome i zajedničkim snagama raditi na promeni te percepcije. Da zajedno gradimo bolje društvo koje je oslobođeno straha i gde postoje osnovna ljudska načela.

Za potpredsednike NPS za naredne tri godine su izabrani profesor sociologije Borislav Novaković, pukovnik policije u penziji Slavica Radovanović, advokat Miloš Pavlović, arhitekta Đorđe Stanković, specijalizant za menadžment jave uprave i lokalne samouprave Ivana Rokvić, advokat Uroš Đokić, doktor pravnih i ekonomskih nauka Ana Jakovljević i doktor specijalista Predrag Delić.

Pored članova Predsedništa glasalo se i za članove Glavnog odbora u kome je i Milica Tomić iz Pančeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS