Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Građani Pančeva u mraku: Beskonačna agonija neispravnog javnog osvetljenja odnosi ogromne sume novca (VIDEO) - | K-013 Portal

Građani Pančeva u mraku: Beskonačna agonija neispravnog javnog osvetljenja odnosi ogromne sume novca (VIDEO)

ulicna rasveta, pancevo, ulica zarka zurenjanina

U nizu stalnih izazova sa kojima se suočavaju građani Pančeva, jedan od najnepodnošljivijih jeste problem katastrofalnog javnog osvetljenja. I dok građani svakog meseca izdvajaju veliku sumu novca, preko 63 hiljade evra, za održavanje ovog sistema, dodatni troškovi kontinuirano rastu, praveći rupe u njihovim džepovima.

Ovi troškovi postaju nesnosni kada se uzmu u obzir dodatni izdaci od 450 evra po svetiljci, svaki put kada dođe do kvara na pojedinačnom mestu.

Najnoviji primer ovog ciklusa beskonačne agonije nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina, gde se već iznova i iznova susrećemo sa istim problemom. Čak 10 svetiljki je ponovo u kvaru, uprkos prethodnim popravkama, terajući konzorcijum firmi koje su očito nesposobne za povereni zadatak, da ponovo posegnu u džepove građana Pančeva za sumu od 4500 evra.

Ovi nepodnošljivi troškovi izlaze iz svake razumne mere, pri čemu su građani Pančeva u poslednja tri meseca samo na ovoj lokaciji platili oko 20.000 evra za popravke ulične rasvete. Osim toga, postavlja se pitanje - gde su ostale lokacije u gradu?

Dok se problemi sa javnim osvetljenjem samo gomilaju, građani su ti koji plaćaju cenu ovog haosa, ostaju zarobljeni u mraku, doslovno. Neophodno je hitno preduzeti mere kako bi se rešila ova nesnosna situacija i obezbedila adekvatna usluga koju građani zaslužuju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS