Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website GLOGONJ: Aktivisti koalicije "Srbija protiv nasilja" predstavili svoj program za promene - | K-013 Portal

GLOGONJ: Aktivisti koalicije "Srbija protiv nasilja" predstavili svoj program za promene

koalicija srbija protiv nasilja, glogonj

Aktivisti koalicije "Srbija protiv nasilja" posetili su Glogonj s ciljem predstavljanja alternativnog pristupa aktuelnoj vlasti i prezentacije programa koji ima za cilj poboljšanje životnog standarda stanovništva na selu.

Naglašavajući značaj ruralnih područja kao ogledala stanja u državi, aktivisti koalicije istakli su zabrinjavajući odnos vlasti prema građanima suočenim s siromaštvom.

Koalicija je osudila praksu potkupljivanja stanovništva "paketima pomoći", ističući da su ti isti građani već platili visoku cenu za te usluge. Uvereni su da ova praksa otkriva političare koji su izgubili dodir s potrebama običnih ljudi i pokazuje nedostatak brige za dobrobit svakodnevnog čoveka.

U otvorenom pozivu građanima, aktivisti koalicije "Srbija protiv nasilja" istakli su datum 17. decembar kao priliku za zajedničko delovanje i promenu trenutne političke slike i odnosa prema stanovništvu. Njihov program poziva na izgradnju pozitivne budućnosti koja će odražavati istinski duh zajednice.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS