Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DOLOVO: Jagoda Milovanović proglašena za MISS PUBLIKE na takmičenju Miss Environment Serbia - | K-013 Portal

DOLOVO: Jagoda Milovanović proglašena za MISS PUBLIKE na takmičenju Miss Environment Serbia

jagoda milovanovic, miss environment serbia

Takmičenje Miss Environment Serbia održano je proteklog vikenda u Nišu. Na takmičenju su naš grad predstavljale dve takmičarke iz Pančeva i jedna iz Dolova.

Jagoda Milovanović iz Dolova progrlašena je za Miss publike. Ona je osvojila najviše simpatija publike, koja je za nju glasala u najvećoj meri putem sms poruka.

Jagoda ima 35 godina, nastupala je pod rednim brojem 9 i javnosti je postala poznata kao žena koja je majka, glumica, foto model i manekenka. 

"Oduševljena sam ovom titulom i krunom koju sam dobila kao uspešna žena i majka i mogu da poručim svima da je jedino što možemo svi da se ujedinimo, sačuvamo našu životnu sredinu i utičemo na to na sprečimo nasilje među decom i školama, što je i bio cilj ovog divnog tamičenja održanog u Nišu u hotelu Vilin", kaže Jagoda za K-013 portal.

viber slika 2023 12 19 17 51 27 901

Jagodi Milovanović ovo nije prva titula. Ona je do sada osvojila četiri titule - Alo Mis leta, kao najleopša mama četvoro dece, Miss super žene Srbije, Miss Foto modela i Miss Environment beauty Serbia. 

Pored Jagode Milovanović iz Dolova, nagradu je osvojila i dvadesetdvogodišnja Aleksandra Arsić  iz Pančeva. Ona je ponela titulu Miss Vilin, što predstavlja nagradu hotela u kome se održalo takmičenje u Nišu.

Treća takmičarka iz Pančeva Slavica Balan ovog puta nije osvojila nagradu. 

Pobednica takmičenja je Marija Zdravković iz Niša, a prva i druga pratilja su njene sugrađanke Miljana Petrović i Danica Jovanović. One su se direktno plasirale na izbor za Miss Balkana, koji će biti održan u Srbiji 8. aprila iduće godine.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS