Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dobri momci Kačareva pružili podršku i judo klubu "Jedinstvo" - | K-013 Portal

Dobri momci Kačareva pružili podršku i judo klubu "Jedinstvo"

dobri momci kacareva, judo klub jedinstvo, kacarevo

Dobri momci Kačareva, isti oni koji su pre par dana iznenadili četrdeset mališana iz O.Š. „Žarko Zrenjanin“ Kačarevo, odlučili su da pruže podršku i lokalnom Judo klubu „Jedinstvo“ iz ovog mesta.

Judo klub je matični klub juniorskog reprezentativca Rastka Anđelovića, trenutno najboljeg juniora grada Pančeva, te klub koji gaji sporski duh uz pregršt ljubavi i milosrđa. Ovaj klub je sportski dom za decu koja imaju poteškoće u razvoju, kao i decu koja imaju različite hendikepe.

Treneri ovog kluba su često više od trenera i tu kulturu gaje godinama unazad. Klub okupja čitavu zajednicu roditelja i ljubitelja sporta,kao i onih koji cene način rada u ovom klubu. Pored dobrih momaka, ovom klubu su u godinama iza nas u susret pošli mnogi građani i privredni subjekti u Kačarevu, te se ova godina u klubu završava sa mnogo ljubavi i razumevanja u saldu.

Judo klub ovom prilikom želi da se zahvali svim građanima Kačareva koji su prepoznali značaj rada i važnost ovog kluba u lokalu, te šalje najlepše novogodišnje želje rukovostvu i zaposlenima Utve, koji godinama ustupaju prostor klubu. Velika zahvalnost ide i na nesebično davanje pojedinaca, među kojima su preduzetnik Danilo Glogovac, Advokatska kancelarija Kosanović, građani iz dijaspore Darko Sretenovića i Aleksandar Andrejev. Posebnu zahvalnost klub iskazuje i Aleksandu Veličkovskom, Zoranu Aćimoviću, vlasnicima marketa Peđa&Maja, kafeteriji Vagus, Srđanu Ilijevskom, dr Saveskom, Sonji Simunovski, Veliboru Stanojkoviću, dragoj Savi Drča, kao i posvećenim roditeljima, koji su neizbežni deo zajednice. Poslednjima ali ne i manje bitnima, dobrim momcima, entuzijastima velikog srca, Judo klub zahvaljuje i podržava ideju o deljenju dobara i podrške za svoje sugrađane.

Judo klub će nastaviti i u novoj 2024. godini sa radom i voljom kao i do sada, uz konstataciju da je zajedništvo nešto što je ovaj klub održalo i da im ne preostaje ništa drugo nego da zajednici vrate ljubav, podršku, kao i da stvaraju vrhunske sportiste u budućnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS