Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DEJAN PANIĆ: Pružni prelaz u Skadarskoj ulici rizičan za žitelje Kudeljarskog nasipa - | K-013 Portal

DEJAN PANIĆ: Pružni prelaz u Skadarskoj ulici rizičan za žitelje Kudeljarskog nasipa

dejan panic, srbija protiv nasilja, pancevo

Proteklog vikenda u našem gradu se dogodila još jedna u nizu saobraćajnih nezgoda u kojoj su učestvovali voz Panvoza i putnički automobil.

"U poslednjih par meseci desila su se tri sudara voza sa putničkim automobilom. Najkritičnija tačka je prelaz preko pruge u Skadarskoj ulici koji je potpuno neobezbeđen. Ovaj prelaz predstavlja glavnu vezu žitelja Kudeljarskog nasipa sa gradom. Posebno su ugrožena deca koja moraju koriste perlaz kako bi stigla do svojih škola. Na molbe građana ovog dela grada da loklalna vlast, zajedno sa železnicom, reši ovaj problem, naprednjački vlastodršci ostali su i gluvi i nemi.

Zbog toga usled učestalih saobraćajnih nezgoda na neobeleženim putno pružnim prelazima zahtevamo od lokalne vlasti da se ozbiljno posvete rešavanju ovog problema i da zaista počnu da rade u interesu građana Pančeva", kaže Dejan Panić ispred koalicije Pančevo protiv nasilja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS